Nieuw & opkomend

Het najaar van 2018 was een gloednieuw hoofdstuk in het leven van Babette. Van jongs af aan droomde ze er al van een boek te schrijven. Nu was het eindelijk zover: ze debuteerde als auteur met haar eigen autobiografie ‘ZING!’ die tot stand kwam via de befaamde uitgeverij Nijgh & Van Ditmar.

In het boek vertelt Babette over haar persoonlijke leven: hoe ze als jong meisje opgroeide in Amsterdam, hoe belangrijk muziek voor haar was en nog steeds is en hoe ze ambitieuze dromen had om door te breken als zangeres, maar uiteindelijk haar grootste succes behaalde als meest bekende zangcoach van Nederland. Ook geeft ze tips die je zelf kunt toepassen tijdens het zingen.

Door een doorzettende groei, is er in september 2018 ook een tweede locatie geopend van de Babette Labeij Music Academy. Deze BLMA bevindt zich in het prachtige Groot Handels Gebouw in Rotterdam. Ben je geïnteresseerd in zanglessen op één van de BLMA locaties? Ga naar babettelabeijmusicacademy.com en schrijf je in voor een proefles!

Contact Babette

Yay! Message sent.

Error! Please validate your fields.